O nama

Proizvodnja mesa i mesnih delicija vrhunske kvalitete te trgovina na veliko i malo mesom i mesnim prerađevinama djelatnost je društva IGOMAT. Poslujemo u vlastitom proizvodnom pogonu veličine cca 2000 m2 u Otruševcu, Bregana. Naše proizvode prodajemo na devet vlastitih maloprodajnih lokacija:raster_kula

Proizvodni pogon u Otruševcu nekoć
Pročelje nove zgrade proizvodnog pogona i ureda
Proizvodni pogon i novi utovarni terminal

Stvaranjem izvrsnih mesnih proizvoda i inovativnih mesnih delicija konkuriramo na tržištu u cilju poboljšanja kvalitete prehrane. Svojim kupcima pružamo kvalitetne i ukusne proizvode a partnerima zadovoljstvo pouzdanog poslovanja.

Vizija nam je postati sinonim za tradicionalne i kvalitetne samoborske proizvode te biti uspješna tvrtka na domaćem tržištu trajnih proizvoda.

raster_kobasa

Svakodnevnim unapređenjem kvalitete poslovanja i proizvodnje pružiti kupcima proizvode vrhunske kvalitete s dodanom vrijednošću, istovremeno vodeći brigu o društveno odgovornom poslovanju prema užoj i široj zajednici i zaposlenicima misija je našeg društva.


Krenuli smo 19. rujna 1995. godine kad Zdravko Runtas s jednim zaposlenikom započinje raditi u mesnici u Dugavama. Nekoliko mjeseci kasnije kao partner priključuje se doktor Hrvoje Šikić.
Nakon nekog vremena prostor od 50m2 u Dugavama postaje nam pretijesan, pa smo prisiljeni iznajmiti adekvatan prostor za rasjecanje i distribuciju. Tako smo dvije godine bili podstanari u Starom Brestju u Sesvetama, tri godine u Samoborskim Novakima, da bi 2000. godine otvorili vlastiti proizvodno-distribucijski pogon u Otruševcu. Od tada malo po malo dolazimo do 9 mesnica i 54 zaposlena, te modernog proizvodnog pogona u Otruševcu koji je otvoren 19. rujna 2014.