Shop by our top categories...[product_categories columns='5' limit='5' ids='26,21,20,19,18']
Search result for:
Podijeli:

Uskršnji doručak uz Igomat

Uskrsni doručak vrijeme je okupljanja cijele obitelji, a uz šarene pisanice glavno mjesto na stolu zauzima šunka. Šunka, vratina, lopatica, buncek… pečena u kruhu, lisnatom tijestu, bez kruha – Hrvatima je nezaobilazna namirnica za Uskršnji stol.
Danas ljudi najčešžće potežu za industrijskim šunkama, ali uz naše mesnice imate priliku uživati u tradicionalnoj recepturi i pravoj kvaliteti.
Igomatove uskrsne šunke rade se na tradicionalan način, suho su soljene i dimljene na bukovu drvu. Kao i svake godine u tjednima uoči Uskrsa, radimo na najtraženijem proizvodu – šunki. Zapravo, riječ je o tri proizvoda: cijeloj šunki, frikandou i ruži koja se pakira u mrežice i prodaje kao popularna rol-šunka. Sva su tri proizvoda dobivena tradicionalnom metodom suhog salamurenja i dimljenja, što ih naposljetku kvalitetom izdvaja od većine industrijskih proizvoda.
Ukoliko još niste odlučili na koji ćete je način pripremiti ove godine, mi vam predlažemo da to učinite na najjednostavniji način – kuhanjem u običnoj vodi s minimalnim dodatkom začina.

Join Our Email List

Become the Steak Expert

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)