Shop by our top categories...[product_categories columns='5' limit='5' ids='26,21,20,19,18']
Search result for:

Domaće svježe meso

Igomat mesnice su sada već prepoznate po svojoj kvaliteti kada je u pitanju svježina i kvaliteta mesa. Bitni faktori koji su pokazatelji svježine naše ponude mesa su; način ishrane, uzgoj i starost stoke i peradi. Neka vaša osjetila opipa i mirisa budu od velike važnosti kada je povjerenje izvornosti i svježine u pitanju. Potražite naše lokacije, a na nama je da opravdamo vaše povjerenje.

Poklon paketi

Naše mesnice nude bogat asortiman suhomesnatih delicija. Tradicionalna receptura koja je njegovana 27 godina. Hrvatski proizvodi vrhunske kvalitete dokaz su vrijednih ruku naših majstora koji i dalje prate dugogodišnju tradiciju. Idealni poslovni i svakodnevni pokloni koji uveseljavaju i one najmlađe. Poslovni paketi dolaze u raznim kombinacijama.

Samoborska češnjovka, pašteta od crne slavonske svinje, vina samoborskih brega Runtas, salama od konjetine, namaz od crne slavonske svinje, panceta, vina vinarije Pavlin, samoborska salama s bučinim sjemenkama, samoborska salama s orasima i suha pečenica dio su naših proizvoda koji se kombiniraju u poslovne pakete prema vašim željama.

We are proud to be the choice of top restaurants

 

Suhomesnate plate

Narudžbe za suhomesnate plate 01/3324-181